Nieuws

Home

Koeien

Stieren

Sperma

Te_Koop

Links

 

 

 

 

Rasinfo

Contact

De Karolientjeshoeve

Kruiskenstraat 3

9980 Sint-Laureins

tel: 0032/499334318

 Nederlands español English Français Deutsch Italiano

Welkom op onze site.

Ons doel bij het fokken van texas longhorns is het verkrijgen van mooie dieren qua kleur, type en bouw, karakter en natuurlijk zo lang mogelijke hoorns. Naar de toekomst toe, is ons doel tevens om, al is het maar voor even, de stier of koe te kunnen fokken met de langste hoorns in Europa. Daarom hebben we via onze import van embryo's uit de USA vooral uitgekeken naar de best verervende dieren hieromtrent. Onze bloedlijnen bevatten dan ook de tot 3 jaar na elkaar verkozen Ultieme Longhornstier JP Rio Grande en andere fantastisch goed verervende dieren zoals Star Supreme Credit, Starbase Commander, X-Star en de hieronder afgebeelde Sequential Stars met een totaalhoornlengte van zowaar 262cm !

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van Texas Longhorns in heel Europa. Ook alpaca's, geiten en schapen, varkens en alle andere runderen kunnen vervoerd worden in beperkte aantallen. Neem contact op voor verdere afspraken.

 

Texas Longhornkoe Sequential Stars
courtesy of Star Creek Ranch

Geniet van deze website en indien er nog vragen zijn omtrent alle mogelijke facetten van het fokken van Longhorns, neem gerust contact met ons op. Voor een bezoekje, graag even een berichtje vooraf.

Ook gek op Longhorns? word dan vrienden op Word vrienden op Facebook